Nieuws

We houden je graag op de hoogte van belangrijke zaken in de verzekerings- en motorwereld. Daarnaast vind je hier ook leuke weetjes, tips en advies voor motorrijders en motorliefhebbers.

De bestuurdersverzekering motoren is de enige bescherming voor de motards zelf.
Motorrijden

Veilig rijden in groepen: tips en richtlijnen

Dit artikel bespreekt tips en richtlijnen voor veilig rijden in groepen op de motor. Het belang van veiligheid en het behouden van afstand worden benadrukt, evenals het handhaven van snelheidslimieten en het voorkomen van botsingen. Communicatie en afspraken maken voor vertrek worden ook besproken als belangrijke aspecten voor veilig rijden in groepen.

Lees meer »
Veiligheid

Veiligheidstechnieken voor motorrijders

Dit blogartikel geeft motorrijders belangrijke tips en technieken om veilig op de weg te blijven. Leer hoe je een veilige volgafstand houdt, oogcontact zoekt met ander verkeer, je rijstijl aanpast aan de omstandigheden, een helm draagt en goede bochtentechnieken oefent. Krijg alle informatie die je nodig hebt om veilig te blijven terwijl je

Lees meer »
Veiligheid

5 tips om een betere motorrijder te worden

Het beheersen van de vaardigheden en veiligheidstechnieken die nodig zijn om veilig op een motor te rijden is essentieel. Leer van je ervaringen, blijf positief bij uitdagingen en geniet van de voordelen van motorrijden met de juiste beschermende uitrusting en verzekering.

Lees meer »
nieuws voor motards

Alles over

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuws, acties en kortingen.

    We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment.

    Scroll naar boven