Over ons

Als motards leven we ons graag uit op onze bike. We geven het niet altijd toe, maar de vrijheid komt met een grote kwetsbaarheid. Een goede bescherming is letterlijk van levensbelang.

Onafhankelijk makelaar

Zakenkantoor Keerman

Alleen onafhankelijk kunnen we garanderen altijd 100% op te komen voor de motards.

Al meer dan 15 jaar zet Zakenkantoor Keerman zich in als onafhankelijk verzekeringsmakelaar om mensen te helpen met hun verzekeringen en financiën. 

“Benoit Keerman bewijst dat er Rock ’n Roll in verzekeringen zit. Wie denkt dat verzekeringsmakelaars saai zijn, heeft Benoit nog niet ontmoet! “

te vaak betalen motards te veel

Motorverzekeringen

We zijn dan wel een verzekeringsmakelaar, maar we durven onszelf ook rasechte motards noemen. Opkomen voor motorrijders ligt ons dan ook nauw aan het hart. 

Te vaak hebben we ongevallen of pech gezien waarbij de motorrijder niet of onvoldoende beschermd was. Helaas heeft dat vaak nare en dure gevolgen.  Als het gaat over je lievelingsmachine laat je liever niets aan het toeval over. 

Ook fysiek zijn we kwetsbaarder dan gelijk welke andere weggebruiker. Daarom benadrukken we bij iedere collega motorrijder het belang van een volledige bescherming voor uzelf, een passagier of andere chauffeur van je motor.  

Onze Visie en Missie

De juiste motorverzekering is in de basis voor elke motorrijder gelijk. Naast een volledige bescherming van je motor is de bescherming van de chauffeur en de passagiers nog belangrijker.

De prijs is uiteraard van groot belang, maar we gaan er prat op dat goedkoop niet gelijk staat aan waardeloos. Onze service, ons advies, onze contacten met experten en ons netwerk van maatschappijen zijn onbetaalbaar.  Voordelig staat bij onze motorverzekeringen dan ook gelijk aan waardevol!    

Wij bieden aan alle motorrijders de beste, meest volledige motorverzekering aan de voordeligste tarieven en voorwaarden. Dankzij ons netwerk aan maatschappijen kunnen we de beste prijzen onderhandelen. Onze service gaat een stap verder dan de concurrentie. We nemen ieder dossier persoonlijk op en verdedigen de belangen van de motorrijder als ware het onze eigen belangen.

Nog meer voordelen

Bovenop de uitstekende bijstand van onze verzekeringen geniet je van onze dienstverlening op maat van motards. We zijn zelf bikers en regelen alles voor co-bikers. 

Wij beschermen iedereen die met jouw motor rijdt. Je partner, je kinderen, vrienden of buren iedere bestuurder geniet volledige bescherming.

Ook al rijd je misschien meestal alleen, we zorgen ervoor dat ook je passagiers genieten van dezelfde bescherming.

Ben je in het bezit van een tweede motor? Dan krijg je alleen al voor de verplichte verzekering een korting van €50. 

Heb je een derde motor? Super! Die kan je al verzekeren vanaf €35.

Echt zorgeloos rijden doe je met een volledig pakket waar ook pechverhelping, een bestuurdersverzekering en e.v. reisbijstand opgenomen is.

Je kunt je dossier online bekijken en eventuele schade makkelijk online melden. Met de Liberty App kan je realtime je ongeval doorgeven. 

Wij raden iedereen altijd aan om geen seizoensgebonden verzekeringen aan te gaan. Mooie motordagen kennen geen seizoenen en pech al evenmin.

Wij zijn 100% onafhankelijk en dat is in het voordeel van de bikers. We kunnen beter onderhandelen voor de beste prijzen en moeten bij schadevergoeding geen verantwoording afleggen bij de maatschappij. Onze bikers komen op de eerste plek. 

Veiligheid is onze prioriteit. Daarom doen we er alles aan om van onze motards betere bikers te maken. We doen dat met de Liberty App, infomomenten, workshops, motornieuws en -tips.

Scroll naar boven