Verzekeringen voor motoren

Naast de beste verzekeringen voor motoren bieden we tal van andere diensten en producten. Van info momenten tot rijlessen, van reis- tot pechbijstand … van motards, voor motards!

BA
Motorverzekering

Onze motorverzekering is de beste op vele vlakken, onze dienstverlening is nu al legendarisch.

Bestuurders-
verzekering

Belangrijk is dat de bestuurder zelf standaard niet wordt beschermd. Deze raden we iedereen aan.

Ongeval & pechbijstand​

Echte vrijheid is zorgeloos rijden. daar zorgt je pechbijstand voor. Altijd en overal hulp op maat.

Reisbijstands-
verzekering

Op reis met je motor? Zalig! Vermijd onaangename situaties met bijkomende reisbijstand.

Onafhankelijk & aan de scherpste prijs

BA Motorverzekering

Onze motorverzekering is de beste op vele vlakken, onze dienstverlening is nu al legendarisch.

We krijgen vaak de vraag hoe we de verzekeringen voor motoren aan onze prijzen kunnen bieden… Volharding is het antwoord. Door de jaren heen hebben we een klantenbestand opgebouwd van motards waar verzekeringsmaatschappijen niet omheen kunnen. Hierdoor kunnen we onafhankelijk en keihard onderhandelen over voorwaarden en prijzen. 

OF

Altijd geholpen

Pechverhelping

Echt zorgeloos op de baan is weten dat je overal kunt rekenen op de juiste hulp en ondersteuning indien nodig.

Misschien is aan je motor sleutelen iets waar je van houdt? Toch zijn er situatie of gevallen waar directe bijstand van een professional je direct weer verder helpt. Daarom vinden wij de pechbijstand één van de belangrijkste verzekeringen voor motoren.

verzekeringen voor motoren

Zorgeloos op reis

Reisbijstand

Niets leuker dan op reis met je motor. Alleen of met twee… het avontuur begint zodra je op je machine zit. Zalig.

Echt zorgeloos op vakantie gaan, doe je met een reisbijstandsverzekering. Wat er ook gebeurd op je avontuur… jij, je passagier, je machine en je bagage zijn voor de volledige rit beschermd. 

fysieke letsels

Bestuurdersverzekering

Een bestuurdersverzekering is je enige bescherming tegen de gevolgen van een fysiek letsel. 

Als je denkt aan verzekeringen voor motoren denk je misschien in de eerste plaats niet aan jezelf. Je motor is dan wel heilig je eigen veiligheid en bescherming is dat ook! Bij een ongeval zonder derde partij of waarbij jij in de fout ging is de bestuurderverzekering je enige garantie dat de medische kosten en gevolgen van je ongeluk zullen worden vergoed. 

De bestuurdersverzekering motoren is de enige bescherming voor de motards zelf.
gevaarlijk rijgedrag

juridische bijstand

Rechtsbijstand

Rechtsbijstand dekt alle kosten bij juridische geschillen. 

Een onafhankelijke rechtsbijstand garandeert je de beste juridische bescherming en ondersteuning. Daarom hoort ze thuis in het lijstje van belangrijker verzekeringen voor motoren. Zowel bij geschillen met derden als bij wettelijke overtredingen en boetes kan je rekenen op experten.

Eigen schade

Omniumverzekering

Zeker bij nieuwe motoren wordt al eens gekozen voor een omniumverzekering. Bescherm je tegen de kosten van schade die je zelf veroorzaakt.

Voor sommigen is een omnium vanzelfsprekend.  Deze verzekering zal niet alleen tussenkomen in de schade die is opgelopen door je eigen toedoen. Ook schade waar je niet voor verantwoordelijk bent, maar waar geen derde bij is betrokken kan worden gedekt. 

Beste verzekeringen voor motoren - keerman
Gebruik de app en maak deel uit van de grootste tribe

Mobiele hulp onderweg

Liberty Rider App

Welkom bij de TRIBE

Bij al onze verzekeringen voor motoren zit de LIBERTY RIDER APP gratis inbegrepen. Gratis toegang tot ’s werelds grootste ’tribe’ De Liberty app is de meest betrouwbare en meest handige app voor een motorrijder en wordt door meer dan 400.000 bikers gebruikt.

Van motards voor motards

Verzekeringen voor motoren: extra voordelen

Bovenop de uitstekende bijstand van onze verzekeringen geniet je van onze dienstverlening op maat van motards. We zijn zelf bikers en regelen alles voor co-bikers. 

Wij beschermen iedereen die met jouw motor rijdt. Je partner, je kinderen, vrienden of buren iedere bestuurder geniet volledige bescherming.

Ook al rijd je misschien meestal alleen, we zorgen ervoor dat ook je passagiers genieten van dezelfde bescherming.

Ben je in het bezit van een tweede motor? Dan krijg je alleen al voor de verplichte verzekering een korting van €50. 

Heb je een derde motor? Super! Die kan je al verzekeren vanaf €35.

Echt zorgeloos rijden doe je met een volledig pakket waar ook pechverhelping, een bestuurdersverzekering en e.v. reisbijstand opgenomen is.

Je kunt je dossier online bekijken en eventuele schade makkelijk online melden. Met de Liberty App kan je realtime je ongeval doorgeven. 

Wij raden iedereen altijd aan om geen seizoensgebonden verzekeringen aan te gaan. Mooie motordagen kennen geen seizoenen en pech al evenmin.

Wij zijn 100% onafhankelijk en dat is in het voordeel van de bikers. We kunnen beter onderhandelen voor de beste prijzen en moeten bij schadevergoeding geen verantwoording afleggen bij de maatschappij. Onze bikers komen op de eerste plek. 

Veiligheid is onze prioriteit. Daarom doen we er alles aan om van onze motards betere bikers te maken. We doen dat met de Liberty App, infomomenten, workshops, motornieuws en -tips.

Getuigenissen

Wat zeggen onze klanten

standocs-home-testi-3.jpg
Top makelaar & topbiker
Een verzekering afsluiten was voor het eerst een plezier. Benoit is echt professioneel en weet alles van verzekeringen voor motoren.
Thiery Van Hamme
Brugge
11-1.png
Goed geholpen
Ik ben jullie echt dankbaar voor het afhandelen van mijn dossier na mijn ongeval...vooral hoe jullie de expertise terugfloten.
J. Van Hoecke
Aalter
getuige1
Echte aanrader
Ik vergeleek tal van maatschappijen, tot iemand Benoit aanbeval. Ik ben volledig tevreden over prijs, voorwaarden en vooral de dienstverlening.
Pieter Impens
Beernem
Scroll naar boven