Motorverzekering prijssimulatie

Bereken snel de prijs voor jouw motorverzekering

In 3 stappen bereken je hier de prijs van je verzekering. 

1
Motor
2
Waarborgen
3
Jouw Prijs
*

OPGELET !
Door het grote aantal online aanvragen zijn we niet in staat iedereen snel te contacteren. Heb je dringend nood aan een verzekering? Dan kan je het proces versnellen door telefonisch contact met ons op te nemen.

Duw op "Verstuur aanvraag" en zend deze info naar uw inbox. 

Duw op “Verstuur aanvraag” en we nemen
vrijblijvend contact met je op.

*dit is slechts een prijssimulatie en geen gepersonaliseerd prijsvoorstel; BA is altijd inbegrepen, andere waarborgen kunnen niet individueel aangevraagd worden. Omniumverzekeringen kunnen enkel worden gesimuleerd voor één nieuwe motor, voor personen ouder dan 30 en voor motoren met een prijs tussen €7500-€40000. De gesimuleerde prijzen zijn voorbehouden voor klanten die al verzekerd zijn via Zakenkantoor Keerman of hun verzekeringen verplaatsen naar ons kantoor (minimum auto, brand en familiale verzekering). Deze prijsberekening is volledig vrijblijvend en niet bindend. Elke aanvrager ontvangt een gedetailleerd prijsvoorstel op basis van een kennismakingsgesprek. De “gratis rechtsbijstand voor motoren” enkel onder voorwaarden en bij het onderschrijven van een combipolis rechtsbijstand (auto, privé-leven, na brand) waarbij alle tweewielers gratis worden meeverzekerd. Aanbod onder voorwaarden. Gelieve contact op te nemen met ons kantoor om de voorwaarden te kennen.

 

motorrijder in de zon

Heb je vragen na het berekenen?

Bel ons gerust op
of

FAQ Prijs Motorverzekering

Heb je vragen over onze motorverzekering of de prijssimulator? Mogelijks vind je hieronder een antwoord in onze veel gestelde vragen.
Heb je nog andere vragen over motorverzekeringen, aarzel niet dan niet contact met ons op te nemen. 

Wat maakt mijn motorverzekering op dit moment zo duur?

Motorverzekeringen worden vaak verkocht op basis van het voertuig. Merken en modellen bepalen zo de prijs van de verzekering. Als een doorsnee verzekeringsmakelaar je een motorverzekering aanbiedt… Dan kan je ook een doorsnee prijs, bescherming en service verwachten.

In vergelijking met andere motorverzekeringen zijn onze prijzen altijd laag. Bovendien bieden we een optimale bescherming en slechts het hoogst noodzakelijke aantal administratieve handelingen.

In geval van nood, schade of ongeval staan wij persoonlijk voor je klaar. Geen algemeen nummer, geen call center, geen nummer in een dossier. Bij ons wordt jij geholpen door één van onze medewerkers… een motards die je bijstaat en weet waar het over gaat. Jouw veiligheid, jouw machine, jouw trots en jouw vrijheid.

Wat is inbegrepen in de prijs van de verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid?

De verplichte motorverzekering is de Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering voor motorvoertuigen. In principe dekt die enkel de schade die u veroorzaakt aan derden. De kans is groot dat je bij een ongeval ook zelf schade oploopt. Die is dan niet gedekt.

Ben je verzekerd bij Motorverzekering Keerman, dan heb je geluk. Wij breiden elke verplichte BA Motorverzekering GRATIS uit met een rechtsbijstandsverzekering. Zo blijf je in alle geval al gespaard van de kosten die eventueel gepaard zouden gaan met de wettelijke en juridische kant van het ongeval. Daarnaast krijg je ook een virtuele copiloot (bijna Jarvis) die alarm slaat in geval van nood.

 
 

Welke verzekeringen moet ik overzetten om te genieten van de voordelen van Motorverzekering Keerman?

Wij raden aan om alle verzekeringen over te zetten… of tenminste te kijken of je hiermee voordeel zou doen. Het klinkt nogal als een verkooppraatje, maar laat het ons even toelichten. Tot nu kreeg 86% van de mensen waarvoor we de vergelijking maakten een voordeliger tarief aangeboden voor hun volledige verzekeringspakket.

Dus als je het ons vraagt, kan het geen kwaad om al je verzekeringen eens onder de loep te nemen.

 
 

Wat is er verplicht om te kunnen genieten van onze service en onze verzekeringen?

Bij elke verzekering is minstens de BA Motorvoertuigen verplicht: je kunt bij ons niet enkel een omnium of enkel een bestuurdersverzekering afsluiten. Wil je die, dan moet je de BA motorverzekering er ook bij nemen.

Om te genieten van onze prijzen moeten ook minstens volgende verzekeringen worden overgedragen: auto, brand en familiale verzekering

Onze motards krijgen dus niet alleen een voordelige motorverzekering… ze krijgen daarbij ook een voordeligere brand, auto en/of familiale verzekering. Niet mis voor een ‘Motorclubje’.

 
 

Waarom zie ik de omnium niet verschijnen tussen de motorverzekeringen?

De omniumverzekeringen zijn niet voor iedereen en elke motor mogelijk. Omnium verzekeringen zijn enkel mogelijk voor:
– één nieuwe motor,
– personen ouder dan 30
– motoren met een prijs tussen €7500-€40000.
 
 

Wat is de prijs voor bijkomende motoren?

Een tweede motor kost meestal € 85, vanaf de derde zakt de prijs naar €35/jaar. Dit is geen typefout… het gaat om vijfendertig euro per jaar vanaf de derde motor.
 
 

Hoeveel motoren kan ik verzekeren?

motorverzekeringen berekenen

Motorverzekering Keerman verzekert al je motoren. Tot nu toe gingen we niet verder dan 9 motoren bij 1 persoon… maar dat zijn natuurlijk uitzonderingen. Voor elke bijkomende motor gaat de prijs drast
isch omlaag. Vanaf de derde is elke bijkomende motor verzekert aan hetzelfde bijkomende bedrag nl: €35/jaar!
 

Wat is de goedkoopste motorverzekering?

De goedkoopste verzekering als motorrijder is mogelijks de onze. We gaan echter geen beweringen doen, of beloftes maken. Onze prijs komt tot stand door heel veel vergelijken en keiharde onderhandelingen met de verzekeringsmaatschappijen en daar zijn we trots op.

Vind je toch iemand die beter doet (wat ons zou verwonderen), dan dagen we je toch uit om ook de bijkomende voordelen en de persoonlijke dienstverlening mee in rekening te nemen.

Bij onze verzekeringen zit inbegrepen:
– gratis rechtsbijstandverzekering
– gratis toegang tot de premium liberty rider app (€108/jaar)
– veilig rijden dankzij valpreventie
– automatisch contacteren van nooddiensten en doorgeven van je locatie bij zwaar ongeval
– een verzekeringsmakelaar die zelf motard is en je bezoekt op zijn Triumph.

 
 

Daalt mijn premie naarmate ik ouder ben?

Klopt de premies worden berekend op basis van ondermeer je leeftijd. Daar konden we aan de onderhandelingstafel niet om de cijfers heen. Motards jonger dan 30 maken nu eenmaal een gigantisch deel uit van de schadeclaims. Het goede nieuws… iedereen ouder dan 30 krijgt alle voordelen.
 
 

Wat is de premie voor een jongere motorrijder?

Afhankelijk van hoe jong schommelt de prijs. We houden rekening met 3 categorieën:
– 18 tot 21
– 21 tot 30
– 30 plus

Om de prijs motorverzekering te kennen moet je in de prijscalculator je gegevens invullen.

 
 

Mijn kind heeft net zijn rijbewijs, kan hij ook verzekerd worden?

We kunnen iedereen vanaf 18 jaar verzekeren, maar we zeggen er direct en eerlijk bij dat de prijs voor jongeren een stuk hoger ligt. Wil je de prijs kennen, bereken hem dan in de calculator.
 
 

Hoe voorkom ik dat mijn motoren onderverzekerd zijn?

Afhankelijk van je wensen kan je motorverzekering naast de BA nog verder uitbreiden. Waarmee? Dat ligt volledig aan wat jij nodig acht. Wij vinden rechtsbijstand erg belangrijk… dus die krijg je er al gratis bij.

De meeste motorrijders kiezen naast de verplichte BA Motorverzekering ook voor een bestuurdersverzekering en vaak ook voor een reis– of pechbijstand. De bestuurdersverzekering voor het geval ze zelf lichamelijke schade oplopen. De laatste 2 worden vooral gekozen door mensen die reizen met de motor.

De rechtsbijstandsverzekering krijgt iedereen gratis en de omnium wordt beduidend minder genomen.

 
 

Wat kan ik doen als mijn motor zwaarder beladen wordt?

Op vlak van verzekeringen hoef je niets extra te doen. Ga je op reis met heel wat bagage dan kan een reisbijstand ideaal zijn om ook diefstal of schade aan je bagage te verzekeren. Hert heeft geen invloed op je motorverzekering prijs. Wil je meer weten over reizen met de motor, lees dan deze blogpost.

Getuigenissen

Wat zeggen onze klanten

standocs-home-testi-3.jpg
Top makelaar & topbiker
Een verzekering afsluiten was voor het eerst een plezier. Benoit is echt professioneel en weet alles van verzekeringen voor motoren.
Thiery Van Hamme
Brugge
11-1.png
Goed geholpen
Ik ben jullie echt dankbaar voor het afhandelen van mijn dossier na mijn ongeval...vooral hoe jullie de expertise terugfloten.
J. Van Hoecke
Aalter
getuige1
Echte aanrader
Ik vergeleek tal van maatschappijen, tot iemand Benoit aanbeval. Ik ben volledig tevreden over prijs, voorwaarden en vooral de dienstverlening.
Pieter Impens
Beernem
Scroll naar boven