Motorverzekering prijs simulatie

Bereken snel de prijs voor jouw motorverzekering

In 3 stappen bereken je hier de prijs van je motorverzekering. 

1
Motor
2
Waarborgen
3
Jouw Prijs
(De prijs voor de optie omniumverzekering:)
*
(Waarvan € voor de optie omniumverzekering)
*
*
*

Duw op “Verstuur aanvraag” en we nemen
vrijblijvend contact met je op.

*dit is slechts een prijssimulatie en geen gepersonaliseerd prijsvoorstel; BA is altijd inbegrepen, andere waarborgen kunnen niet individueel aangevraagd worden. Omniumverzekeringen kunnen enkel worden gesimuleerd voor één nieuwe motor, voor personen ouder dan 30 en voor motoren met een prijs tussen €7500-€40000. De gesimuleerde prijzen zijn voorbehouden voor klanten die al verzekerd zijn via Zakenkantoor Keerman of hun verzekeringen verplaatsen naar ons kantoor (minimum auto, brand en familiale verzekering). Deze prijsberekening is volledig vrijblijvend en niet bindend. Elke aanvrager ontvangt een gedetailleerd prijsvoorstel op basis van een kennismakingsgesprek. 

motorrijder in de zon

Heb je vragen?

Bel ons gerust op
of

Getuigenissen

Wat zeggen onze klanten

getuige1
Echte aanrader
Ik vergeleek tal van maatschappijen, tot iemand Benoit aanbeval. Ik ben volledig tevreden over prijs, voorwaarden en vooral de dienstverlening.
Pieter Impens
Beernem
standocs-home-testi-3.jpg
Top makelaar & topbiker
Een verzekering afsluiten was voor het eerst een plezier. Benoit is echt professioneel en weet alles van verzekeringen voor motoren.
Thiery Van Hamme
Brugge
11-1.png
Goed geholpen
Ik ben jullie echt dankbaar voor het afhandelen van mijn dossier na mijn ongeval...vooral hoe jullie de expertise terugfloten.
J. Van Hoecke
Aalter
Scroll naar top