TRIUMPH BONNEVILLE T120.

Ontdek een verbluffende nieuwe generatie van dit legendarische Britse motoricoon.

Verbeteringen van prestaties, betere wegligging en technologie, tijdloos Bonneville-design-DNA: het definitieve Britse icoon, prachtig geëvolueerd.
Benoit Keerman

Benoit Keerman

Makelaar en motard

Deel bericht:

De Triumph Bonneville combineert verbeteringen van prestaties, betere wegligging en technologie met een tijdloos Bonneville-design-DNA: het definitieve Britse icoon, prachtig geëvolueerd.

Bonneville T120-reeks 2021

Het originele silhouet met de stijl van de legendarische Bonneville, is nog steeds het definitieve Britse motorfiets icoon. Het model van 2021 combineert dat alles met een hoogwaardige moderne afwerking.

Verbeterd vermogen en koppel

Aanzienlijke wijzigingen aan de motor resulteren in meer vermogen voor de lancering. Met meer dan 20 procent (tot 25) toename van 58 pk tot 75 pk aan het achterwiel, is ongeveer 90 procent van het piekkoppel beschikbaar bij 5000 tpm.

Verbeterde rijeigenschappen

Veranderingen in balans en rijeigenschappen zorgen voor een lineair gaspedaal. Dat wil zeggen het is makkelijker om soepel gas te geven. En de Triumph Bonneville T120 voelt beter aan bij het veranderen van richting en is over het algemeen leuker om te rijden.

Verbeterde motorstabiliteit boven 7500 tpm: Het motorstuurapparaat is ontwikkeld voor een betere motorterugkoppeling bij hoge toerentallen, maar met een meer lineaire gasrespons

Nieuwe technologie

Er zijn nieuwe functies beschikbaar via de nieuwe “Bonneville” app van je telefoon waardoor het mogelijk is om verschillende instellingen, waaronder ABS en tractiecontrole via je smart phone aan te passen. ABS is geïntroduceerd op alle modellen, met uitzondering van de zwarte T120 en T120 Black. Curve control is ook beschikbaar op alle modellen behalve die met ABS. (Black en Phantom serie)

Deze nieuwe technologie maakt het gemakkelijker om veilig te rijden, uw motorfiets gemakkelijker te onderhouden, maar bovenal maakt ze het leven leuker

Nog betere kwaliteit

Elk onderdeel is verfijnd en verbeterd met met als doel de T120 een nog betere motorfiets te maken. Het uitlaatsysteem is herzien om het geluid en de stijl van de Bonneville te benadrukken

De binnenkuip is gemaakt van En1 050 Lighium Steel legering, een materiaal dat gebruikt wordt in high performance automotoren, wat helpt het gewicht te verminderen

De doorzichtige glazen afdekking is krasbestendig en gemakkelijk te verwijderen voor onderhoud

Kleurthema passend bij de kleur van uw zadel: Er zijn veel nieuwe kleuren beschikbaar, waaronder twee nieuwe lakkleuren.

Wat vindt jij van de Bonneville? Heb jij een Bonneville of wil je er eentje? Laat het ons weten.

Lees ook hoe jij gebruik kunt maken van de Premium Liberty Rider App, de app dat je leven kan redden.

Ontdek meer over de Bonneville.

Heb je vragen over het verzekeren van jouw Triumph?
Neem contact met ons op of bereken zelf de prijs voor jouw verzekering.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuws, acties en kortingen.

    We sturen geen spam. Uitschrijven kan op elk moment.

    Ontdek alles over

    Ook interessant

    Scroll naar boven