Motorverzekering Moorslede

Woon jij in Moorslede en ben je op zoek naar een motorverzekering? Zoek niet verder, wij bieden je de BA Motorverzekering aan de scherpste prijs, met tal van extra voordelen!

BA Motorverzekering Moorslede

De BA Motorverzekering is een opgelegde en wettelijk verplichte verzekering. Dat wil zeggen dat iedere verzekering moet voldoen aan een modelovereenkomst. Alle waarborgen bij alle verzekeraars zijn identiek. Bekijk hier die basiswaarborgen. 

Motards in Moorslede genieten van onze specifieke voordelen

Bij een BA Motorverzekering is niet alles identiek! De prijs, bijkomende extra’s, e.v. kortingen op bijkomende verzekeringen en vooral onze dienstverlening zijn uniek. 

Onze persoonlijke en klantgerichte service is niet in heel het land beschikbaar. In Moorslede kan je er gelukkig wel beroep op doen. Wat zijn de voordelen van jouw BA Motorverzekering bij ons:
reisbijstand-motoren
Motorverzekeringen Moorslede en omgeving

“De BA Motorverzekering is overal identiek, maar toch krijg je niet overal hetzelfde!”

€ 135

Verplichte motorverzekering

*Duw op de knop voor een vrijblijvende offerte en extra informatie

BA Motorverzekering Moorslede: De prijs

Dankzij onze jarenlange ervaring, onze connecties met verzekeringsmaatschappijen en de grote van onze tribe kunnen we onderstaande scherpe prijzen ook aanbieden aan motorrijders uit Moorslede.

Meer dan alleen een goedkope motorverzekering

De motor vibe

Wij zijn zelf ook motards. We begrijpen het. Je motorfiets is meer dan een vervoermiddel. Het is je trots en vreugde. 

Het is een oude vriend, een rebel. Het is jouw passie die wordt gedeeld met familie en vrienden. Je motor is jouw uitdrukking van vrijheid.

Ervaring

Zakenkantoor Keerman heeft meer dan 15 jaar ervaring als onafhankelijk makelaar, in de verzekeringswereld.

Gezien onze passie voor motoren zijn onze motorverzekeringen voor ons al jaren ons paradepaardje.

Voordelig maar waardevol

Met de juiste verzekering kan je heel wat geld besparen. Dankzij onze onderhandelingen en ervaring in de sector kunnen we zeer voordelige prijzen voorleggen.

Maar goedkoop… dat geldt enkel voor de prijs. De kwaliteit van de bescherming en onze dienstverlening zijn alles behalve goedkoop. 

nieuws voor motards

Bespaar op je motorverzekering in Moorslede

Jij kunt besparen zonder in te boeten aan bescherming. In tegendeel je bescherming blijft dezelfde, maar jouw prijs en jouw extra’s vind je nergens. 

Vraag vandaag nog jouw offerte voor jouw motorverzekering.

Tal van bijkomende voordelen

Om welke verzekering het ook gaat… onderschat de waarde van goede hulp en ondersteuning niet. Vooral in geval van nood is dat het belangrijkste. Grote anonieme maatschappijen hebben vaak geen voeling met motards en dat zie je in de prijzen en de dienstverlening. 

Ontdek alles over de BA Motorverzekering of bekijk onze andere verzekeringen. Alles op maat van motards zoals jij. 

Bij iedere verzekering voor motoren krijg je naast de voordeligste prijzen en beste dienstverlening ook toegang tot de premium Liberty Rider App. 

Gebruik de app en maak deel uit van de grootste tribe
Scroll naar top