Yamaha verzekeren

Als je met een Yamaha rijdt, of er een wilt kopen dan ben je voor de verzekering van je motor op de juiste plek. Want naast een goede verzekering van je machine wil je ook jezelf en je passagier goed beschermen. Yamaha rijders genieten naast een concurrentiele prijs tal van andere extra voordelen bovenop een hoogstaande verzekering.

motor merk10

Yamaha motoren

Iedere zichzelf respecterende motorliefhebber kent het merk Yamaha. Het is sinds 1955 één van de beroemdste Japanse fabrikanten van motorfietsen. Naast top motorfietsen produceert dit bedrijf ook andere topproducten denk maar aan buitenboordmotoren, scooters, quads, muziekinstrumenten, elektro en veel meer. 

Vandaag is Yamaha echter een krachtpatser tussen de motorfabrikanten waar je niet omheen kunt. Het biedt enkele van de beste off-road fietsen, cruisers en sportfietsen op de markt.

Onder de Japanse fabrikanten staat Yamaha op de tweede plaats.
Het begon met de verkoop van motorfietsen in de VS in 1960, en de verkoop liep als een trein. Yamaha kende grote successen en het leidde de wereld op het gebied van innoverende motorfietsen.

yamaha verzekeren
yamaha motor verzekeren

“Yamaha is een motorfabrikant waar je niet omheen kunt. “

€ 135

Verplichte motorverzekering

*Duw op de knop voor een vrijblijvende offerte en extra informatie

Motorverzekeringen Yamaha

Dankzij onze jarenlange ervaring, onze connecties met verzekeringsmaatschappijen en de grote van onze tribe kunnen we scherpe prijzen aanbieden aan Yamaha motorrijders.

zakenkantoorkeerman motorverzekering

Ons aanbod voor Yamaha rijders

motor merk10

Yamaha een fabrikant met geschiedenis

Feiten over Yamaha

• De oprichter Torakusu Yamaha stierf in 1916
• In 1964 organiseerde Phil Read van Yamaha het eerste Wereldkampioenschap in de 250cc-klasse
• In 1970 introduceerde Yamaha zijn eerste viertaktmotormodel, de XS-1
• In 1996 werd het eerste Star-model geïntroduceerd met een 1300cc V-4 Royal Star
• Yamaha introduceerde de Super Tenere Adventure Tourer in 2012

verzekering voor yamaha motoren

Betrouwbaarheid van Yamaha motoren

Gebruikers kiezen voor Yamaha vanwege zijn betrouwbaarheid. Het merk heeft een uitvalpercentage van 11% op een motor van 4 jaar oud. Dat zegt misschien niet veel, maar er is geen enkele motorfabrikant die beter doet. Daarnaast staat het merk ook bekend om zijn betaalbaarheid.
Je rijdt met andere woorden met fantastische motoren zonder al te diep in de buidel te tasten. Natuurlijk houden fietsliefhebbers zoals wij van dit merk omdat het ongelooflijk betrouwbaar is. Dat betekent dat hij je niet snel in de steek zal laten en de kostprijs in onderhoud ook heel erg meevalt.

Bij ons kan je alle modellen van Yamaha verzekeren:

Elk model kan je bij ons laten verzekeren. We gaan ervanuit dat al onze motards veiligheid steeds hoog in het vaandel dragen. Rijd je met een zuinige cruiser of met krachtige racer? We maken geen onderscheid. De kracht van je motor heeft bij ons geen invloed op de prijs van je Yamaha verzekering. 

Deze modellen kan je onder meer bij ons verzekeren:

Bespaar op je Yamaha verzekering

Jij kunt besparen zonder in te boeten aan bescherming. In tegendeel de bescherming voor jezelf en je machine blijft dezelfde.

Jouw prijs en jouw extra’s vind je echter nergens anders.

Vraag vandaag nog jouw offerte voor jouw Yamaha verzekering.

37174442 250392135685616 5653301993859448832 n
Gebruik de app en maak deel uit van de grootste tribe

Liberty Rider App

Welkom bij de TRIBE. Laat je Yamaha verzekeren bij ons en geniet van de Premium Liberty Rider App (kostprijs: €9/maand – Gratis voor onze klanten!) 

Bij al onze motorverzekeringen zit de LIBERTY RIDER APP gratis inbegrepen. Gratis toegang tot ’s werelds grootste ’tribe’

De Liberty app is de meest betrouwbare en meest handige app voor een motorrijder en wordt door meer dan 400.000 bikers gebruikt.

Waarom kiezen voor onze Yamaha verzekeringen?

Behalve de vermelde bescherming die jouw verzekering voor motoren biedt, geniet je bij Motorverzekering Keerman van nog meer voordelen.
Dit zijn enkele redenen waarom motards voor ons kiezen:

MotorverzekeringKeerman Logo wit

Getuigenissen

Wat zeggen onze klanten

standocs-home-testi-3.jpg
Top makelaar & topbiker
Een verzekering afsluiten was voor het eerst een plezier. Benoit is echt professioneel en weet alles van verzekeringen voor motoren.
Thiery Van Hamme
Brugge
11-1.png
Goed geholpen
Ik ben jullie echt dankbaar voor het afhandelen van mijn dossier na mijn ongeval...vooral hoe jullie de expertise terugfloten.
J. Van Hoecke
Aalter
getuige1
Echte aanrader
Ik vergeleek tal van maatschappijen, tot iemand Benoit aanbeval. Ik ben volledig tevreden over prijs, voorwaarden en vooral de dienstverlening.
Pieter Impens
Beernem
Scroll naar top