Victory motor verzekering

Hoewel Victory motorfietsen niet langer gemaakt worden, blijven ze legendarisch en iconisch. Wie rijdt met een Victory is is een echte motor head.  Een goede verzekering is dan ook pure logica. Bescherm niet alleen je machine, maar ook jezelf en je passagier met de beste verzekering en geniet van extra voordelen.

motor merk

Victory motoren

Niet alle fabrikanten van motorfietsen leven een vol leven. Sommigen ervaren een goede productierun, waarna andere merken het overnemen. Victory Motorcycles heeft hetzelfde meegemaakt toen het de productie stopte in 2017.

Het produceerde echter één van de beste motorfietsen op de Amerikaanse markt. Feit dat deze machines niet meer worden gemaakt is reden te meer om deze goed te beschermen met een Victory-verzekering op maat.

Hier is alles wat u moet weten over Victory-motorfietsen en onze verzekering.

De geschiedenis van Victory

Victory Motorcycles heeft een minder lange geschiedenis dan sommige oermerken, aangezien het in 1998 begon met het produceren van voertuigen.

Het doel was klaar en duidelijk: concurreren met andere vergelijkbare bedrijven zoals Harley Davidson.

Victory produceerde aanvankelijk geweldige modellen, maar door onverstandige investeringen kon het helaas tijdens die jaren geen winst boeken.

Toen ze stopten met de productie van hun meest geliefde topmodellen ging het helemaal bergaf. Het bedrijf sloot de productie volledig in 2017 en sindsdien zijn er geen nieuwe modellen van Victory Motorcycles.

Victory Hammer Eight Ball

“Moederbedrijf Polaris maakte bekend op 9 januari 2017 te stoppen met de productie van Victory motoren.”

800px Victory V92SC 2000

€ 135

Verplichte motorverzekering

*Duw op de knop voor een vrijblijvende offerte en extra informatie

Victory Motor verzekering

Dankzij onze jarenlange ervaring, onze connecties met verzekeringsmaatschappijen en de grote van onze tribe kunnen we scherpe prijzen aanbieden aan Victory motorrijders.

zakenkantoorkeerman motorverzekering

Aanbod Victory motor verzekering

motor merk

Victory laat blijvende indruk na

Feiten over Victory

• Het bedrijf begon na de eerste vier jaar winst te maken
• De door Victory geproduceerde motorfietsen zijn zwaar en stralen power uit. 
• Het eerste productiemodel van Victory was een succes vanwege de motor
• Victory maakte vanaf 2014 geen winst meer
• De motoren zijn van ongelooflijk hoge kwaliteit en je ziet ze vandaag de dag nog steeds op de wegen.

victory motor verzekering

De kracht van Victory

Omdat Victory Motorcycles werd opgericht om te concurreren met Harley Davidson, produceerde het bedrijf krachtige zware motoren. Motoren gemaakt voor hoge prestaties en tegelijk  ongelooflijk betrouwbaar.

Je ziet deze motoren tot op de dag van vandaag rondrijden en ze blijven er goed uitzien.

Doordat de motoren niet meer worden gemaakt zijn ze op dit moment verkrijgbaar aan mooie eerlijke prijzen. Kenners  voorspellen echter dat deze motoren op termijn wellicht onbetaalbaar zullen worden. Deze motor wordt dan ook vaak gezien als een investering.

Voor ons en de meeste liefhebbers is de potentiële verkoopwaarde niet heel erg belangrijk. De kwaliteit, betrouwbaarheid en bediening zijn dat echter wel. Eigenaars van een Victory zijn dan ook trots op hun machine en kijken na hun aankoop nooit meer achterom.

Bij ons kan je alle modellen van Victory blijvend verzekeren:

We bieden een Victory-verzekering voor alle modellen die er zijn. Dat komt omdat een goede verzekering de perfecte manier is om een ​​motorfiets op lange termijn te beschermen.

Hier zijn enkele van de beste motormodellen die door Victory zijn geproduceerd:

Bespaar op je Victory motor verzekering

Jij kunt besparen zonder in te boeten aan bescherming. In tegendeel de bescherming voor jezelf en je machine blijft dezelfde.

Jouw prijs en jouw extra’s vind je echter nergens anders.

Vraag vandaag nog jouw offerte voor jouw Victory verzekering.

37174442 250392135685616 5653301993859448832 n
Gebruik de app en maak deel uit van de grootste tribe

Liberty Rider App

Welkom bij de TRIBE. Laat je Victory verzekeren bij ons en geniet van de Premium Liberty Rider App (kostprijs: €9/maand – Gratis voor onze klanten!) 

Bij al onze motorverzekeringen zit de LIBERTY RIDER APP gratis inbegrepen. Gratis toegang tot ’s werelds grootste ’tribe’

De Liberty app is de meest betrouwbare en meest handige app voor een motorrijder en wordt door meer dan 400.000 bikers gebruikt.

Waarom kiezen voor onze Victory motor verzekeringen?

Behalve de vermelde bescherming die jouw verzekering voor motoren biedt, geniet je bij Motorverzekering Keerman van nog meer voordelen.
Dit zijn enkele redenen waarom motards voor ons kiezen:

MotorverzekeringKeerman Logo wit

Getuigenissen

Wat zeggen onze klanten

standocs-home-testi-3.jpg
Top makelaar & topbiker
Een verzekering afsluiten was voor het eerst een plezier. Benoit is echt professioneel en weet alles van verzekeringen voor motoren.
Thiery Van Hamme
Brugge
11-1.png
Goed geholpen
Ik ben jullie echt dankbaar voor het afhandelen van mijn dossier na mijn ongeval...vooral hoe jullie de expertise terugfloten.
J. Van Hoecke
Aalter
getuige1
Echte aanrader
Ik vergeleek tal van maatschappijen, tot iemand Benoit aanbeval. Ik ben volledig tevreden over prijs, voorwaarden en vooral de dienstverlening.
Pieter Impens
Beernem
Scroll naar top