Triumph verzekeren

Rij je met een Triumph, of overweeg je er één te kopen? Voor de verzekering van je Triumph is enkel het beste goed genoeg! Geniet van onze sterke prijzen en bijkomende voordelen! 

motor merk9

Triumph motoren

Ben jij een liefhebber van oerdegelijke motoren? Ben jij op zoek naar een complete rijervaring en een perfecte balans tussen vermogen, rijgedrag en stijl? Dan ben je mogelijks een Triumph-rijder of liefhebber. 

Ook wij gaan altijd op zoek naar de perfecte rijbeleving… en die vinden we altijd opnieuw bij Triumph.

Voor de bescherming van je Triumph motor is alleen het beste goed genoeg. Wij bieden je zowel de standaard verplichte BA Motorverzekering als een compleet verzekeringspakket waarmee je elk onderdeel van je lievelingsmachine beschermt.

Triumph verzekeren

“Triumph heeft zowel moderne als klassieke motoren. We zijn alvast verliefd!”

€ 135

Verplichte motorverzekering

*Duw op de knop voor een vrijblijvende offerte en extra informatie

Motorverzekeringen Triumph

Dankzij onze jarenlange ervaring, onze connecties met verzekeringsmaatschappijen en de grote van onze tribe kunnen we scherpe prijzen aanbieden aan Triumph motorrijders.

zakenkantoorkeerman motorverzekering

Ons aanbod voor Triumph rijders

motor merk9

Triumph verzekeren

Triumph modellen

Triumph heeft een enorme geschiedenis en bijhorende stamboom aan modellen. Of het nu gaat om een splinternieuw model, een classic of een old-timer… een goede bescherming en verzekering is altijd cruciaal. 

Zorgeloos rijden is veilig rijden, met de wetenschap van een goede verzekering en bescherming. Mocht er iets gebeuren met jou, je passagiers of je machine, dan is een goede verzekering je enige geruststelling en zekerheid op een volledige bescherming. 

Bij ons kan je volgende modellen van Triumph verzekeren:

Elk model kan je bij ons laten verzekeren. We gaan ervanuit dat al onze motards veiligheid steeds hoog in het vaandel dragen. Rijd je met een zuinige cruiser of met krachtige racer? We maken geen onderscheid. De kracht van je motor heeft bij ons geen invloed op de prijs van je Triumph verzekering. 

Deze modellen kan je onder meer bij ons verzekeren:

Bespaar op je Triumph verzekering

Jij kunt besparen zonder in te boeten aan bescherming. In tegendeel de bescherming voor jezelf en je machine blijft dezelfde.

Jouw prijs en jouw extra’s vind je echter nergens anders.

Vraag vandaag nog jouw offerte voor jouw Triumph verzekering.

37174442 250392135685616 5653301993859448832 n
Gebruik de app en maak deel uit van de grootste tribe

Liberty Rider App

Welkom bij de TRIBE. Laat je Triumph verzekeren bij ons en geniet van de Premium Liberty Rider App (kostprijs: €9/maand – Gratis voor onze klanten!) 

Bij al onze motorverzekeringen zit de LIBERTY RIDER APP gratis inbegrepen. Gratis toegang tot ’s werelds grootste ’tribe’

De Liberty app is de meest betrouwbare en meest handige app voor een motorrijder en wordt door meer dan 400.000 bikers gebruikt.

Waarom kiezen voor onze Triumph verzekeringen?

Behalve de vermelde bescherming die jouw verzekering voor motoren biedt, geniet je bij Motorverzekering Keerman van nog meer voordelen.
Dit zijn enkele redenen waarom motards voor ons kiezen:

MotorverzekeringKeerman Logo wit

Getuigenissen

Wat zeggen onze klanten

standocs-home-testi-3.jpg
Top makelaar & topbiker
Een verzekering afsluiten was voor het eerst een plezier. Benoit is echt professioneel en weet alles van verzekeringen voor motoren.
Thiery Van Hamme
Brugge
11-1.png
Goed geholpen
Ik ben jullie echt dankbaar voor het afhandelen van mijn dossier na mijn ongeval...vooral hoe jullie de expertise terugfloten.
J. Van Hoecke
Aalter
getuige1
Echte aanrader
Ik vergeleek tal van maatschappijen, tot iemand Benoit aanbeval. Ik ben volledig tevreden over prijs, voorwaarden en vooral de dienstverlening.
Pieter Impens
Beernem
Scroll naar top