Harley-Davidson verzekeren

Rij je met een Harley-Davidson, of overweeg je er één te kopen? Voor de verzekering van je Harley is enkel het beste goed genoeg! Geniet van onze sterke prijzen en voordelen!

motor merk7

Harley-Davidson motoren

Harley-Davidson is mogelijks het meest gekende motoren merk ter wereld. Vraag aan 10 willekeurige mensen om een motormerk te noemen en 7 zullen ‘Harley-Davidson’ zeggen.

Harley-Davidson is dan ook een soort Amerikaans oermerk. Het werd opgericht in 1903 en kreeg zijn deel uitdagingen (van overnames tot economische crisissen) maar overleefde ze allemaal. 

Ondanks een grote wereldwijde concurrentiestrijd is Harley-Davidson vandaag één van de grootste motorproducenten. Daarnaast is het merk een icoon geworden. Het staat voor vrijheid en rebellie. Harley Davidson gaf een gezicht aan de term “Chopper” en zorgde er in zijn eentje voor dat iedereen op de wereld weet wat een “Chopper” is. 

Vandaag bestaat het assortiment van Harley uit veel meer dan enkel Choppers. Daarnaast hebben ze ook echte racemachines, tourers, stadsmotoren en zelfs elektrische hoogvliegers. 

Op de bescherming van je Harley-Davidson wil je niet besparen. Een iconische motor wil je goed verzekeren. Wij bieden je zowel de standaard verplichte BA Motorverzekering als een compleet verzekeringspakket waarmee je elk onderdeel van je lievelingsmachine beschermt. 

harley

“Harley-Davidson heeft vandaag een gigantisch uitgebreid assortiment. Van choppers tot elektrisch, voor elk wat wils.”

street bob

€ 135

Verplichte motorverzekering

*Duw op de knop voor een vrijblijvende offerte en extra informatie

Motorverzekeringen Harley-Davidson

Dankzij onze jarenlange ervaring, onze connecties met verzekeringsmaatschappijen en de grote van onze tribe kunnen we scherpe prijzen aanbieden aan alle Harley-motorrijders.

zakenkantoorkeerman motorverzekering

Ons aanbod voor Harley-Davidson rijders

motor merk7

Harley-Davidson verzekeren

Harley modellen

Harley-Davidson heeft een enorme geschiedenis. Actief sinds 1903, brengen ze een enorm assortiment met zich mee. Kies je voor een splinternieuw model, een classic of een old-timer… een goede bescherming en verzekering is altijd cruciaal. Je wilt je machine toch in alle omstandigheden beschermen, niet? 

Zorgeloos rijden is veilig rijden, met de wetenschap van een goede verzekering en bescherming. Mocht er iets gebeuren met jou, je passagiers of je machine, dan is een goede verzekering je enige geruststelling en zekerheid op een volledige bescherming. 

Bij ons kan je alle modellen van Harley-Davidson verzekeren:

Elk model kan je bij ons laten verzekeren. We gaan ervanuit dat al onze motards veiligheid steeds hoog in het vaandel dragen. Rijd je met een zuinige cruiser of met krachtige racer? We maken geen onderscheid. De kracht van je motor heeft bij ons geen invloed op de prijs van je Harley-Davidson verzekering. 

Deze modellen kan je onder meer bij ons verzekeren:

Bespaar op je Harley-Davidson verzekering

Jij kunt besparen zonder in te boeten aan bescherming. In tegendeel de bescherming voor jezelf en je machine blijft dezelfde.

Jouw prijs en jouw extra’s (vb: premium app met val detectie!!) vind je echter nergens anders.

Vraag vandaag nog jouw offerte voor jouw Harley-Davidson verzekering.

37174442 250392135685616 5653301993859448832 n
Gebruik de app en maak deel uit van de grootste tribe

Liberty Rider App

Welkom bij de TRIBE. Laat je Triumph verzekeren bij ons en geniet van de Premium Liberty Rider App (kostprijs: €9/maand – Gratis voor onze klanten!) 

Bij al onze motorverzekeringen zit de LIBERTY RIDER APP gratis inbegrepen. Gratis toegang tot ’s werelds grootste ’tribe’

De Liberty app is de meest betrouwbare en meest handige app voor een motorrijder en wordt door meer dan 400.000 bikers gebruikt.

Waarom kiezen voor onze Harley verzekeringen?

Behalve de vermelde bescherming die jouw verzekering voor motoren biedt, geniet je bij Motorverzekering Keerman van nog meer voordelen.
Dit zijn enkele redenen waarom motards voor ons kiezen:

MotorverzekeringKeerman Logo wit

Getuigenissen

Wat zeggen onze klanten

standocs-home-testi-3.jpg
Top makelaar & topbiker
Een verzekering afsluiten was voor het eerst een plezier. Benoit is echt professioneel en weet alles van verzekeringen voor motoren.
Thiery Van Hamme
Brugge
11-1.png
Goed geholpen
Ik ben jullie echt dankbaar voor het afhandelen van mijn dossier na mijn ongeval...vooral hoe jullie de expertise terugfloten.
J. Van Hoecke
Aalter
getuige1
Echte aanrader
Ik vergeleek tal van maatschappijen, tot iemand Benoit aanbeval. Ik ben volledig tevreden over prijs, voorwaarden en vooral de dienstverlening.
Pieter Impens
Beernem
Scroll naar top