Ducati verzekeren?

Rij je met een Italiaanse volbloed racemachine? Bezit je een Ducati, of overweeg je er één te kopen? Ben je bezorgt om de kost van de verzekering voor je Ducati? Geen nood, bij ons betaal je geen cent teveel voor je rode kampioen! Geniet van onze sterke prijzen en voordelen!

motor merk15

Ducati motoren

Ducati is een bekend Italiaans motormerk, bekend voor sportieve en snelle race machines. Ducati werd opgericht in 1945 uit een radiofabriek die de tweede wereldoorlog niet overleefde. Uit het puin ontstond het krachtige merk Ducati, dat nu wereldwijd gezien wordt als één van de beste race motoren fabrikanten.

Sinds 2012 hoort het merk Ducati bij de gigant Volkswagen AG. Ook Lamborghini behoort tot diezelfde stal wat al voor opmerkelijke samenwerkingen leidde.

Ducati goedkoop verzekeren

Hoewel de meeste Ducati ’s van tegenwoordig direct herkend worden aan hun design en herkenbare geluid, heeft Ducati veel meer te bieden. Ze beschikken over tal van modellen waarmee ze iedere motards kunnen bekoren.  

Op de bescherming van je Ducati wil je niet besparen. Een iconische motor wil je goed verzekeren. Wij bieden je zowel de standaard verplichte BA Motorverzekering als een compleet verzekeringspakket waarmee elk onderdeel van je lievelingsmachine wordt beschermd. 

goedkope verzekering ducati motoren

“Ducati heeft vandaag een gigantisch uitgebreid assortiment. Van de rode racers tot tourers en elektrisch, voor elk wat wils.”

Ducati verzekeren

€ 135

Verplichte motorverzekering

*Duw op de knop voor een vrijblijvende offerte en extra informatie

Motorverzekeringen Ducati

Veel Ducati rijders klagen over dure verzekeringsprijzen omwille van de kracht van hun machine. We zien bij onze motorvrienden dat het inderdaad vaak voorkomt. Helaas is die meerkost zelden te verantwoorden. 

Dankzij onze jarenlange ervaring, onze connecties met verzekeringsmaatschappijen en de grote van onze tribe kunnen we scherpe prijzen aanbieden aan alle Ducati motorrijders. Bij ons betaal je voor een Ducati evenveel als voor gelijk welke andere motor… dus geen extra kosten om je motor een rode kleur heeft.

zakenkantoorkeerman motorverzekering

Ons aanbod voor Ducati rijders

ducatilogo

Ducati verzekeren

Ducati modellen

Ducati heeft een enorme geschiedenis. Actief sinds 1945, brengen ze een enorm assortiment met zich mee. Kies je voor een splinternieuw model, een classic of een old-timer… een goede bescherming en verzekering is altijd cruciaal. Je wilt je machine toch in alle omstandigheden beschermen, niet? 

Zorgeloos rijden met een Ducati is in de eerste plaats veilig rijden,. De wetenschap van een goede verzekering en bescherming neemt alle andere zorgen weg. Mocht er toch iets gebeuren met jou, je passagiers of je machine, dan is een goede verzekering je enige geruststelling en zekerheid op een volledige bescherming. 

Bij ons kan je alle modellen van Ducati verzekeren:

Elk model kan je bij ons laten verzekeren. We gaan ervanuit dat al onze motards veiligheid steeds hoog in het vaandel dragen. Rijd je met een zuinige cruiser of met krachtige racer? We maken geen onderscheid. De kracht van je motor heeft bij ons geen invloed op de prijs van je Ducati -Davidson verzekering. 

Deze modellen kan je onder meer bij ons verzekeren:

Bespaar op je Ducati verzekering

Jij kunt besparen zonder in te boeten aan bescherming. In tegendeel de prijs van je verzekering zal lager zijn en de bescherming en voordelen voor jezelf en je machine zijn beter.

Jouw prijs en jouw extra’s (vb: premium app met val detectie!!) vind je echter nergens anders.

Vraag vandaag nog jouw offerte voor jouw Ducati verzekering.

37174442 250392135685616 5653301993859448832 n
Gebruik de app en maak deel uit van de grootste tribe

Liberty Rider App

Welkom bij de TRIBE. Laat je Triumph verzekeren bij ons en geniet van de Premium Liberty Rider App (kostprijs: €9/maand – Gratis voor onze klanten!) 

Bij al onze motorverzekeringen zit de LIBERTY RIDER APP gratis inbegrepen. Gratis toegang tot ’s werelds grootste ’tribe’

De Liberty app is de meest betrouwbare en meest handige app voor een motorrijder en wordt door meer dan 400.000 bikers gebruikt.

Waarom kiezen voor onze Ducati verzekeringen?

Behalve de vermelde bescherming die jouw verzekering voor motoren biedt, geniet je bij Motorverzekering Keerman van nog meer voordelen.
Dit zijn enkele redenen waarom motards voor ons kiezen:

MotorverzekeringKeerman Logo wit

Getuigenissen

Wat zeggen onze klanten

standocs-home-testi-3.jpg
Top makelaar & topbiker
Een verzekering afsluiten was voor het eerst een plezier. Benoit is echt professioneel en weet alles van verzekeringen voor motoren.
Thiery Van Hamme
Brugge
11-1.png
Goed geholpen
Ik ben jullie echt dankbaar voor het afhandelen van mijn dossier na mijn ongeval...vooral hoe jullie de expertise terugfloten.
J. Van Hoecke
Aalter
getuige1
Echte aanrader
Ik vergeleek tal van maatschappijen, tot iemand Benoit aanbeval. Ik ben volledig tevreden over prijs, voorwaarden en vooral de dienstverlening.
Pieter Impens
Beernem
Scroll naar top